sayskyALTID GRATIS RETUR OG 30-DAGE RETURRET

Vil tilbyder altid gratis retur samt 30-dages returnering på alle ordrer i Danmark. Nedenstående kan du læse mere om vores returinstrukser, generelle returservice samt, hvad du skal gøre i forbindelse med reklamationer.

Har du spørgsmål som du ikke finder svar på, så kan du selvfølgelig altid henvende dig til support@saysky.dk.

RETURINSTRUKSER - NEM ONLINE REGISTRERING

Det er super let at returnere din SAYSKY ordre. Du trykker blot på nedenstående link, som tager dig videre til vores online returportal. Her du skal indtaste din email og dit ordrenummer for at få din ordre frem. Følg instrukserne og så modtager du kort tid efter et gratis GLS returlabel i din indbakke (tjek din spam-folder, hvis du ikke modtager en mail fra os).

Klik her for at returnere din ordre.

Hvis du har udfordringer, så henvend dig til: support@saysky.dk.

BEHANDLINGSTID 

Refunderinger vil oftest tage mellem 5-7 hverdage, fra vi har modtaget din pakke. Dette gælder også, hvis du har valgt at få et tilgodebevis. Du kan følge din returforsendelse ved at indtaste dit GLS tracking-nummer via dette link. Du finder dit tracking-nummer på den returslip som du modtog per email. Vær obs på, at der kan gå noget tid førend, at din forsendelse bliver registreret. 

Har du brugt et gavekort til at betale din ordre med, refunderes beløbet altid tilbage til gavekortet før et eventuelt restbeløb udbetales.

Du modtager en skriftlig bekræftelse på mail, når din returnering er færdigbehandlet.

VI TILBYDER KUN REFUNDERING 

Hvis du ønsker at ombytte et produkt til en anden størrelse, skal du blot returnere produktet - vi vil derefter sørge for en refundering af dine penge. I mellemtiden kan du på normal vis købe den ønskede størrelse på saysky.dk.

BETINGELSER FOR RETURNERING 

Kunden har ret til at returnere sine varer for det fulde beløb indenfor 30 dage efter at have modtaget ordren. Følgende betingelser gør sig gældende for en fuld refundering af SAYSKY:
  • Varen skal returneres i samme tilstand som modtaget.
  • Varen skal være ubrugt (du er velkommen til at prøve tøjet for den korrekte størrelse og pasform). Hvis der er beviser der bekræfter det modsatte og at varen har været brugt, mister kunden retten til at modtage en refundering.
  • For nogle produkter gælder det at indpakningen er en del af produktet som derfor ikke må brydes, for eksempel vores strømper eller undertøj. Hvis indpakningen på disse brydes kan vi desværre ikke tage imod dem.

REKLAMATIONER

I tilfælde af reklamationer, produktklager eller lignende, så skal du sende en mail til vores kundeservice: support@saysky.dk

Det er vigtigt at du skriver en kommentar og tilføjer evt. billeder af problemet til at understøtte din reklamation, så kundeservice kan tage stilling til din sag. Du bliver herefter kontaktet direkte af kundeservice per email, hvor I i fællesskab finder på den bedste løsning til at komme i mål.