saysky

Ungarbejder på SAYSKY lageret

Bliv en del af en fantastisk rejse

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker og vi er nået til et punkt, hvor vi har brug for flere hjælpende hænder på vores lager.

Du skal være med til at hjælpe os på lageret, så vi hurtigere kan få vores fantastiske kunders ordre sendt afsted. Det kan f.eks. være, at du skal klargøre kuverter som skal sendes med i de forskellige forsendelser eller klargøre de kasser som ordrene sendes afsted i.

Du vil indgå i et ungt team med vindermentalitet som ud over sport og løb brænder for at levere en høj service. Selvom vi arbejder seriøst, så er omgangstonen let og vi håber at du kan være med til at bidrage til det gode humør. 

Dine arbejdsopgaver kan være:

  • Klargøre diverse materiale
  • Løbende oprydning
  • Hjælpe med at pakke forsendelser til vores kunder
  • Hjælpe med at pakke og klargøre til messer og events

Du er:

  • Omkring 16 år, en ordentlig og punktlig person med hurtige hænder
  • passioneret omkring løb og sport og har masser af gå-på-mod.

Arbejdstid

2 gange om ugen efter skole. Du skal møde senest kl. 14, da vi som regel har fri omkring kl 16:30. Det er derfor en fordel at bo i nærområdet.

Arbejdssted

SAYSKY Warehouse, Grusbakken 9, 2820 Gentofte

Er vi et match?

Vi håber at kunne byde dig velkommen den 10. juni, så kan du slet ikke vente med at komme med på team SAYSKY så send en lille ansøgning hvor du fortæller om dig selv og hvad du brænder for til Lars på job@saysky.dk allerede i dag – skriv i emnefeltet ”ungarbejder”. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive på samme mail adresse.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!