saysky

SAYSKY Service og Fulfilment Medarbejder

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker og vi er nået til et punkt, hvor vi har brug for flere hjælpende hænder på vores Service og Fulfilment center i Gentofte.

Du skal være med til at give vores passionerede kunder en super oplevelse når de rækker ud til vores kundeservice samtidig med du skal assistere med at få sendt ordre ud af huset - uanset om det er vores fantastiske butikker eller slutkunder fra webshoppen.

Jobbet vil altså være en fin balance mellem mere stillesiddende arbejde foran en skærm og så operationelt arbejde i bevægelse i form af at plukke og pakke, samt klargørelse af udstyr til messer og events.

Du vil indgå i et team med højt til loftet, en sporty omgangstone og sund vindermentalitet. Ud over sport så brænder holdet for SAYSKY’s mission og dermed også for at levere en høj service. Selvom vi arbejder seriøst, så er omgangstonen let og vi forventer, at du bidrager til det gode humør – du bliver ligefrem høj af at vide, at i dag bliver der ekstra knald på jobbet.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Kundeservice via Zendesk, e-mail og Instagram
  • Håndtering og pakke forsendelser til vores B2B og B2C kunder
  • Den service som medfølger omkring returneringer, ombytninger og reklamationer
  • Klargøring til messer og events
  • Løbende blæksprutte-opgaver og projekter afhængig af kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har erfaring med kundeservice fra en lignende stilling. Det er ikke et krav så længe du kan bevise, at du kan løfte opgaven. Du kan sagtens være færdig med gymnasiet eller lignende og har brug for et enkelt- eller to sabbatår. Vi forventer dog, at du kan spejle dig i teksten og besidder nedenstående kvalifikationer:

  • Ekstremt ordentlig og punktlig person med flair for overblik og systemer
  • Stabil, positivt sind og med masser af gå på mod
  • Kan arbejde selvstændigt, effektivt og fokuseret på opgaverne
  • Er i god fysisk form og du må gerne brænde for løb og sport

Arbejdstid

Der vil være dage hvor der er ekstra travlt og dage hvor man kan gå tidligt, men som regel kan vi forudsige, hvilke dage der er travle. Din mødetid er ret fleksibel i tidsrummet 6.00 til 16.00.

Stillingen er fuld tid, men hvis du finder jobbet spændende, og kun søger et deltids- eller studiejob, så skal du også være velkommen til også at ansøge (det er dog et krav, at du kan arbejde mandage). Husk at bemærke i din ansøgning om du søger deltid eller fuldtid.

Arbejdssted

SAYSKY Warehouse, Grusbakken 9, 2820 Gentofte

Løn

Efter kvalifikationer.

Er vi et match?

Der vil være løbende opstart, så du skal ikke tøve med at sende din ansøgning afsted.

Du skal sende din motiverede ansøgning samt dit CV til Lars C. Pedersen på job@saysky.dk – skriv i emnefeltet: Service og Fulfilment Medarbejder.

Vi inviterer løbende til samtale og skulle du have spørgsmål er du velkommen til at benytte samme e-mail.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!