saysky

SAYSKY Jobmulighed: Technical Apparel Designer

Er du begejstret for løbesporten og har en brændende passion for dit fag som apparel designer, alt imens du er stilbevidst, stærk til at udfolde dig grafisk og besidder en intellektuel nysgerrighed for produktudvikling, så kan du nu få en nøglerolle i SAYSKY’s design-team og brandet's fortsatte udvikling.

VELKOMMEN TIL SAYSKY

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker og vi er nået til et punkt hvor vi ønsker at styrke og udvide vores design team.

Vores målsætning er at levere højkvalitets performance sportstøj til den entusiastiske, stilbevidste og kræsne løber med afsæt i brandets design forståelse.

Hos SAYSKY er vi ikke bange for at gå nye veje og vi skal forsætte med at præge, forny og skubbe til den fremtidige retning for løbesportens stil- og produktforståelse.

Med reference til virksomhedens kreative leder vil du sammen med din designkollega skulle udvikle, udbygge og holde struktur på SAYSKY’s fremtidige kollektioner. Du skal kunne arbejde super selvstændigt og opsøgende, såvel som tæt sammen i det lille stærke team. 

DESIGNFOKUSERET PÅ ’PRODUCT EXCELLENCE’

Vi har brug for dine fremragende tekniske evner til at skabe performance og æstetisk orienterede produkter som reflekterer SAYSKY’s unikke design dna i sportsindustrien.

Din dybe forståelse for metervarernes forskellige funktionelle styrker og produktionsmuligheder sammenkædet med dine evner til at fornemme løbernes performance-drevede behov vil blive et væsentligt aktiv for virksomheden.

SAYSKY’s produkter er gennemarbejdet ud fra et kompromisløst syn på ’usability’ uden at glemme signalværdien i et stilbevidst og unikt udtryk, derfor vil din begavelse for tekniske og æstetike løsninger samt flair for at skabe stærke grafiske udtryk være ekstremt vigtige.

VÆR MED TIL AT BESTEMME RUTEN

Du finder ikke et federe job, hvis du elsker løb og ellers dyrker en aktiv sund livsstil. Vores fælles passion for løb gør, at vi har en naturlig interesse for de produkter vi designer og producerer og der bliver lyttet til alles ideer når det kommer til produktudvikling.

Her 8 år efter stiftelsen hersker der stadig en entreprenørånd og snert af anti-corporate tankegang, selvom vi i stigende grad er ved at blive en verdensomspændende forretning. Kan du præsentere nye spændende ideer med respekt for brandets værdier, får du ofte lov til at løbe med dem.

Vi prioriterer fællesskabet og vores flade struktur gør at der bliver lyttet til alle. Det er sigende for vores nærværende kultur at vi spiser frokost sammen hver dag.

DU KAN LI’ ET HØJT PACE

Som dine 11 andre kollegaer, trives du i et dynamisk miljø hvor tempoet er højt og omgangstonen er uformel og afslappet. Du er handlekraftig og evner at holde styr på mange bolde på én gang. Du kan rykke på ideer og får selvfølgelig fulgt dem helt til dørs. Du er udpræget strukturmenneske og hader at have løse ender liggende. Du får brug for dit lyse, positive og velovervejede sind samtidig med en stærk ”go-getter-attitude”.

Arbejdsopgaverne vil bære præg af at skulle tænke design i holistisk form – dvs. strategisk, funktionelt, kreativt og ikke mindst eksekverende.

Din hverdag vil være alsidig og derfor også veksle mellem at udfolde dig via kreativ produktudvikling, farvevalg og grafiske udtryk over til ’must do’ opgaver som at producere techpacks og konstruktionstegninger samt opdatere vores IT-produkt-system SPY.

Vi søger derfor en rigtig stærk all-rounder som kan følge produktet fra skitse frem til shipping.

Vi forventer, at du kan spejle dig i teksten samt vil besidde nedenstående kvalifikationer:

  • 3 års (men gerne 5+) dokumenteret industrierfaring indenfor teknisk sportswear.
  • Tydelig forståelse og håndtering af de forskellige udviklingsfaser fra idé til slutprodukt med respekt for de givne deadlines.
  • Solid teknisk forståelse for fit, sizing, konstruktionsdetaljer, finishing, metervarer og fabrikation.
  • Har arbejdet med grafiske udtryk og mønstre.
  • Kan lave præcise og forståelige techpacks.
  • Behersker Adobe Suite og som minimum Adobe Illustrator og Photoshop på ekspertniveau.
  • Evner at arbejde på flere projekter ad gangen.
  • Er ambitiøs ud over det normale både på et personligt- og produktniveau.
  • Har selv en personlig interesse i løbesporten samt går op i løbetøjs form og funktion.
  • Passion for skandinavisk design, mode, trends og farver.

ER VI ET MATCH?

Vi håber at kunne byde dig velkommen den 1. februar så kan du slet ikke vente med at blive vores nye kollega så send din ansøgning og dit CV til Lars C. Pedersen på job@saysky.dk allerede i dag – skriv i emnefeltet ”Technical Apparel Designer”. Deadline for ansøgning er den 15. januar. Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at benytte samme e-mail.

Vær opmærksom på at stillingen er i København. Der gives løn efter kvalifikationer.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!