SAYSKY Jobmulighed: Design Intern

SAYSKY Jobmulighed: Design Intern

Drømmer du om at gøre karriere indenfor design med speciale i sportswear, så kunne vores design intern forløb være noget for dig. Hele formålet er, at du får styrket dine kompetencer og får et gennemgående indblik i, hvordan en tøjvirksomhed med fuld fart på fungerer i praksis. Samtidig får vores organisation, og især vores design afdeling, løftet lidt af den daglige arbejdsbyrde.

Hvorfor SAYSKY

SAYSKY har enormt meget positiv medvind og derfor kører vores lille organisation i et højt og dragende tempo. Der opstår konstant nye interessante muligheder og der er hele tiden nye spændende udfordringer som skal løses. Qua vores lille størrelse vil du i praktikperioden få et suverænt indblik i, hvordan et lille brand med store internationale ambitioner løser og tackler de daglige udfordringer – og du vil selvfølgelig skulle være med til, at vi som hold lykkedes med vores mission.

Du vil komme ind i en virksomhed med højt til loftet, hyggelig omgangstone og med sund vindermentalitet. Vores naturlige samlingspunkt er omkring løb og en aktiv sund livsstil og vi har derfor alle interesse for de produkter vi designer. Her 9 år efter stiftelsen hersker der stadig en entreprenørånd og snert af anti-corporate tankegang, hvor der er kort fra tanke til handling hvilket gør, at du vil få bolde at løbe med, hvis du selv er klar på det.

Vi prioriterer fællesskabet og vores flade struktur gør at vi er en tæt lille ”familie” som løfter i flok når det kræves. Det er signende for vores nærværende kultur at vi spiser frokost sammen hver dag.

Arbejdsområde og forventninger

I løbet af praktikperioden vil du skulle:

 • Assistere Design teamet som helhed
 • Fremstille arbejdstegninger og tech-packs
 • Deltage i fittings
 • Være ansvarlig for de forskellige samples og showroom
 • Hjælpe ved photo shoots og events
 • Lave materiale og farve research herunder trend analyse
 • Almene ad hoc opgaver

Vi forventer at du

 • Har en høj arbejdsmoral, er punktlig og masser af gå-på-mod. Jo mere ’go-getter attitude’ du har, jo bedre og sjovere vil du få det.
 • Er flydende på engelsk og dansk i både skrift og tale.
 • Har interesse for skandinavisk design, mode, trends og farver.
 • Behersker Illustrator, Photoshop og InDesign.
 • Har gennemgået relevant uddannelse eller er næsten færdig.
 • Kan arbejde selvstændigt og fungere godt og aktivt i et fælleskab.

Arbejdstid

Du skal være klar på at være hos os i 3 til 6 måneder (6 måneder ville være at foretrække). Vi ser gerne, at du kan arbejde fuld tid, men som minimum 3 dage i ugen. Vi er fleksible i forhold til studie og eksamener. Der vil være dage hvor der er ekstra travlt og dage hvor man kan gå tidligt.

Arbejdssted

SAYSKY, Willemoesgade 7c, 2100 København Ø.

Er vi et match?

Vi har ingen specifikke krav til din praktikperiode men optager kun én praktikant af gangen så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted – gerne i god tid. Husk at skrive hvilken periode du ansøger om.

Du skal sende din motiverede ansøgning samt dit CV til Lars C. Pedersen på job@saysky.dk – skriv i emnefeltet ”Design Intern”.

Vi inviterer løbende til samtale og skulle du have spørgsmål er du velkommen til at benytte samme e-mail.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!