Content og Community Manager hos SAYSKY

Er løb en integreret del af din hverdag og drømmer du om at arbejde med den livstil du selv brænder for? Samtidig med, at du mestrer det skriftlige sprog, både fagligt, farverigt og på dansk og engelsk? Alt imens du finder stor glæde ved at samarbejde med vores globale community af passionerede atleter? Så er stillingen som SAYSKY’s Content og Community Manager den perfekte løbebane for dig.

VELKOMMEN TIL SAYSKY

SAYSKY er under udvikling fra et lokalt Østerbro mærke til et af verdens førende ’nyere’ løbetøjsmærker med et globalt reach og community – og det er hér, at du kommer ind i billedet. Vi har fart på, og der er brug for flere hurtige ben i marketingafdelingen, så vi kan holde det gode pace kørende og sammen løfte SAYSKY til det næste niveau.

Vi søger en Content og Community Manager som skal være ansvarlig for SAYSKY’s generelle tone of voice på tværs af alle kanaler og platforme, samt håndteringen af vores hurtigt voksende community af passionerede atleter og følgere.

Du finder ikke et federe job, hvis du elsker løb og ellers dyrker en aktiv sund livsstil. Vores fælles passion for løb gør, at vi har en naturlig interesse for de produkter vi sælger og det community som vi føler os som en del af.

JOBBESKRIVELSE

Du er ikke bare rigtig god med ord, du mestrer det skriftlige sprog på både dansk og engelsk. En stor del af jobbet består i skriftlige opgaver, enten i form af tekstproduktion til vores hjemmeside, nyhedsbrev, SoMe-kanaler m.m., eller når der skal kommunikeres med vores globale community af passionerede atleter og kunder på tværs af flere forskellige platforme.

En del af stillingen som Content og Community Manager består også i at pleje vores hurtigtvoksende community af atleter, ambassadører og influencers, som alle håndteres in-house. Opgaverne heri vil især være fokuseret på at servicere nuværende kontakter, samt identificere og rekruttere nye potentielle personligheder.

Du kommer til at være marketingafdelingens operationelle motor, så vi søger en type der trives i et hektisk og dynamisk miljø, hvor to dage sjældent er ens. Vores team er stadig lille, så ofte er opgaverne mange, men vi kæmper sammen og løfter i flok - også med de måske lidt mindre sjove opgaver.

Du trives med deadlines, også de pludselige, og du har det fint med at have mange bolde i luften på samme tid. Der er plads til at tænke stort og komme med input til både projekter, events og andre tiltag. Du brænder for løb, marketing, SoMe og for dig er det helt naturligt at have ja-hatten på, når nye spændende muligheder og events opstår.

ARBEJDSOPGAVERNE

 • Tekstproduktion til alle platforme og kanaler
 • Opsætning, afsendelse og optimering af nyhedsbrev
 • Ansvarlig for SoMe-kanaler, herunder producere og koordinere indhold samt holde kommunikationen kørende på vores platforme
 • Håndtering og rekruttering af atleter, ambassadører og influencers
 • Ansvarlig for at alle produkter og kollektioner bliver præsenteret korrekt på hjemmesiden og rettidigt ift. månedlige lanceringer af produktnyheder
 • Opsætning og opfølgning på pressemeddelelser samt generel pressekontakt
 • Servicering og support til salgsteamet med henblik på at styrke vores samarbejde og tilstedeværelse hos vores samarbejdspartnere
 • Diverse praktiske opgaver i form af event-koordinering, svare på sponsorhenvendelser, samt afsendelse af tøj og præmier ved konkurrencer

DIN PERSONLIGHED, ERFARING OG ATTITUDE

 • Du har minimum 1-2 års erfaring fra en lignende stilling
 • Go-getter attitude, initiativrig og som selv kan løbe med bolden
 • Struktureret og god til at imødekomme deadlines
 • Evner at have mange bolde i luften på én gang
 • Positiv, udadvendt og god med mennesker – både digitalt og ved events
 • Du løber og har en interesse for urbane kulturer
 • Du tænker i muligheder og ikke begrænsninger
 • Du er omhyggelig på grænsen til det perfektionistiske
 • Du er ambitiøs udover det normale både personligt og professionelt
 • Det er et plus, men ikke et must, hvis du har kendskab til Adobe inDesign

ER VI ET MATCH?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så snør løbeskoene og få sendt din ansøgning afsted hurtigt, da vi gerne skal have besat stillingen snart. Der bliver kaldt til samtaler løbende, men den ultimative deadline for ansøgninger er d. 25. februar.

Din ansøgning og CV skal sendes til SAYSKY’s Head of Marketing, Nicklas Fenger: job@saysky.dk – i emnefeltet skriver du ”Content og Community Manager”. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at benytte samme e-mail.

Vær opmærksom på, at stillingen er i København.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!