vinterudsalg

TRÆNING & KOMFORT

PACE KOLLEKTION

Hverdagens essentielle træningskollektion til de lange løbeture og overgangssæsonen, hvor komforten er vigtig. Looket er mindre teknisk, men tøjet har stadig performance egenskaber såsom at være svedtransporterende og med fin åndbarhed.

SHOP HER

LETVÆGT & ÅNDBARHED

COMBAT KOLLEKTION

Vores foretrukne valg, når vi taler om træning med høj intensitet, brændende sol eller full-on race mode. Kollektionen kommer med yderst tekniske materialer fremstillet af komplekse garntyper, der er lette, svedtransporterende, med høj åndbarhed og hurtig tørretid.

SHOP HER

SPORTSWEAR & MULTISPORT

MOTION KOLLEKTION

Vores sportswear kollektion, der er designet til at klare lidt af hvert, uanset om det er løb eller en tur i fitness. Stilen er mere afslappet og med høj fokus på komfort. Men tag ikke fejl af det tilbagelænede look, da både design og materialer er yderst performance-orienterede.

SHOP HER

10 Years on the Run

SS23 Kollektionen

10 Years on the Run

SS23 Kollektionen

TAASTRUP, 25. FEBRUAR, 2023

FORMULA SAYSKY

Konceptet er simpelt: To personer på et hold, med 45 minutter på uret og ingen pauser – til at nå så mange laps som muligt på den 850m lange race track. Det kræver god håndtering i svingene, en masse temposkift og et lavt tyngdepunkt, hvis du skal have trofæet med hjem. 

MERE INFO

TILBEHØR TIL VINTEREN

STAFF FAVOURITES

saysky community

Velkommen til Saysky worldwide

RUNNING TRIBE

Bundet sammen af en passion og kærlighed til sporten, løber vi barriererne ned - ikke begrænset eller defineret af fart, ambition, hvem vi er eller hvor vi kommer fra. Vi er en worldwide running tribe, en samling af hverdagshelte med alle de fuldtids beskæftigelser som er livet, men stadig med en energi og et drive til at trykke speederen i bund og have det sjovt på løbeturen.

OM SAYSKY

LØB MED HER

#SAYSKY

Vi er drevet af mennesker, og vi er alle i samme båd. Så husk altid at kigge op og kast positive vibes ud til alle fellow SAYSKY atleter du møder på din vej. Klik på knappen for at se hvad tusinder af passionerede SAYSKY atleter har gang i.

UDFORSK #SAYSKY
saysky community

udforsk kampagnen

ss23 motion collection

'Motion' er vores sportswear serie, der er designet til at klare alt, hvad du kaster efter det, uanset om det er i fitness center, på løbeturen eller på farten. Motion er for folk, der kan lide at bevæge sig.

SE LOOKBOOK